Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha beveszek 40-60db nospát...

Ha beveszek 40-60db nospát akkor mi történik?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy leállíthatja a szívet

2014. okt. 17. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért akarod ez csinálni? Amugy igen valszeg leáll a szived.
2014. okt. 17. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nem fogsz görcsölni többet...
2014. okt. 17. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Ha felkészültél rá, hogy a gyakorlatban kapj választ izgalmas kérdésedre, akkor légy szíves, tedd közzé az esemény megtekinthetőségének pontos idejét és helyszínét (esetleg méltányos belépődíjat is kérhetsz), mert nyilván sokan lennénk kíváncsiak egy ilyen természettudományos kérdés kísérleti megtapasztalására. Természetesen a hátsó sorok állóhelyeiért kevesebbet szabad csak kérni, mint az első sorok kényelmes foteljeiért. Ha esetleg halk klasszikus háttérzene mellett pomponos nyuszilánykák szendvicseket és italokat szolgálnának fel, az mindenképpen emelné az esemény méltóságát.
2014. okt. 17. 21:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ha semmi értelmeset nem tudsz írni akkor mi a szarnak írsz?
2014. okt. 17. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Esküszöm a 65%-os válaszát én írtam, miközben nem én írtam. De meg akarom ismerni (magát, drága 65%-os válaszadó, mivel igen szórakoztató társaságnak tűnik. Járhatnánk együtt borkóstolókra és hasonló eseményekre, nameg öngyiket nézni, de szerintem egy ilyen eseményen jelen lenni és nem segíteni valamilyen szinten jogilag... megkérdőjelezhető, úgyhogy maradjunk a finom, testes boroknál.)

Kérdező: ha ennyire menstruálsz, kérlek ne így próbáld átvészelni a piros betűs napokat! A Mikulás jötte igencsak kellemetlen tud lenni, de azért 40-60 nospa... ezzel veszélyeztetnéd az egészségedet! Hidd el, ha elalszol egy bögre orró citromfű tea után, máris jobb napra ébredsz.

2014. okt. 17. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:
A nospának két új változata is megjelent. Ajánlom figyelmedbe.
2014. okt. 19. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnállak kérdező, hogy ennyire el vagy keseredve.

Miért akarod/akartad bevenni őket?

2014. okt. 24. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyógyszerekkel nem nagyon fogod megölni magad, ha csak nem vagy gyógyszerész és tudod, hogy miket kell kombinálni. Annyi fog történni, hogy rosszul leszel, előbb-utóbb valaki észreveszi, rád hívja a mentőket és kimossák a gyomrod (addig tolják a vizet egy csövön a gyomrodba, amíg teljesen meg nem telik vízzel a gyomrod és ki nem jön a tartalma).
2014. okt. 29. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!