Létezik erre valami gyógyszer?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen tudok megnyílni és nagyon feszélyezve érzem magam idegen társaságban,így valósággal meg sem tudok szólalni.Mikor a szűkebb baráti körömben vagyok,akkor nagyon jól tudom érezni magam és egyáltalán nem vagyok feszélyezve,és részegen is eltűnnek ezek a korlétok(De az nem állapot,hogy folyton be legyek rúgva).Létezik ilyen gyógyszer ami oldja a gátlásaim idegen társaságban és ami segít,hogy ne folyton az feszélyezzen,hogy ki mit is gondolhat pont rólam.Jó lenne ha tudnátok tanácsolni valami recept nélkül kaphatót.Előre is köszönöm a segítséget.2014. okt. 14. 06:43
1/2 anonim válasza:
Ha volna is gyógyszer, nem tanácsolom. Olvass, művelődj, tanulj, akkor magabiztosabb leszel, ezzel oldódik a társaságbeli görcs. És a részegséget sem ajánlom. Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
A xanax is ilyen gyógyszer,de valami gyengébb kellene nekem.
2014. okt. 14. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!