A Valeriana drazsét szopogatni vagy lenyelni kell?
Elején szopogasd, aztán nyeld le.
Ez minden férfi álma.
Szia, a Valerianát nem ismerem, de Sedacur Fortét már használtam. Az is drazsé; filmes bevonatú és szétrágás nélkül kevés folyadékkal kell bevenni.
Ha a Valeriana drazsé is filmes bevonatú, akkor valószínű, hogy ugyanúgy kell használni mint a Sedacur Fortét.
Szopogatni ÉS lenyelni mást kell :)
A valerianát lenyelni kell. De helyette inkább citromfű teát használj. Egyre több ellenjavallat van a macskagyökér (Valeriana és Hova alap eleme) ellen.
Szia!
én is szedek, és nyeld le egyből vízzel,ne rágd szét és ne is szopogasd mert nagyon keserű íze van, Amúgy kipróbálhatod a sedatív pc-t is, az is alvászavar, szorongás-feszültségellen van, és annak az íze is kellemes, olyan mint ha cukorkát ennél:D
Nagyon vigyázz vele!!!!!!!!!!! Rá lehet szokni!
Olvasd el, a hozzászólásokat is:
Azért figyelmeztetlek, mert átéltem! Ismerek olyat, aki simán megúszta, szedte olykor, ma már nem is emlékszik rá. Én viszont nagyon pórul jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!