Mi történik velem? Egyik napról a másikra. (lent)
Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem. Egyik nap (több mint egy hónappal ezelőtt) rosszul lettem. Remegés, szédülés, szapora szívverés, ájulásérzés, zsibbadás, hányinger. Elmentem az ügyeletre, ott azt mondták, hogy pánik reakció. Kaptam injekciót (fél seduxen). Aztán az elkövetkező napokban nem bírtam enni,hiába voltam éhes, hasmenés, fogytam folyamatosan, szapora szívverés, rossz közérzet, és mellé álmatlanság. Kb. egy hét után kezdett visszajönni az étvágyam, a kedvem is jobb lett. Azóta eltelt kb. 3-4 hét, aludni nem tudok, ha véletlenül elalszok 2-3 óra a max egy éjszaka. Hízni nem híztam vissza, néha nagyon alacsony a vérnyomásom, hasmenés megmaradt. A nemalvás miatt már nagyon fáradt vagyok. Doki folyamatban, mert már lassan nem bírom. Szerintetek? Köszi, hogy elolvastad!2010. jan. 22. 14:10
1/9 anonim válasza:
a felsorolt tüneteket sok minden okozhatja. az a lényeg, hogy vizsgáltasd ki mi magad minél előbb. valószínű pszichoszomatikus tünetek ezek, de ezt csak orvos tudja megmondani. magyarul: ne itt keresd a választ, hanem irány az orvos!
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, orvos folyamatban van,csak ott is van pici bibi...csak véleményt szerettem volna kérni..
2010. jan. 22. 14:19
3/9 anonim válasza:
Hasonló tüneteim voltak nekem is, de nekem bizonyítottan attól, hogy nem jutott elég oxigén az agyamba, és jött a szédülés, szapora szívverés,remegés, káprázott a szemem, majdnem összeestem. Sajnos minden nyáron előfordul, vagy ha zsúfolt, levegő nélküli környezetben vagyok, esetleg nehéz fizikai munkát végzek és kimelegedek. De amit leírtál az is lehet több mindentől. Az orvosok biztosra megmondják. Ha pánik reakció, akkor ki kell deríteni, mi okozta. Nyugodj meg, próbálj lazítani, ne stresszelj rajta. Pihenj eleget, ha nem tudsz, akkor ne erőltesd az alvást, csak pihentesd a szemed. Ha bemész egy drogériába vagy herbáriába, akkor tudsz venni stresszoldó gyógynövényes teákat, azok jót tesznek.
4/9 anonim válasza:
Szerintem az immunrendszered erősítsd.
5/9 anonim válasza:
Igen pánikrohamod volt! És egyfolytában szorongsz. Jó is lesz ha kivizsgálnak, de én elmennék egy pszichiáterhez is. Tudod miért! Tavaly legalább három hónapig vizsgáltak és mindenem negatív lett, végül kiderült pánikbeteg vagyok.Kaptam rá gyógyszert és sokkal jobban érzem magamat.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Továbbra is várom az ötleteket.
2010. jan. 22. 14:32
7/9 anonim válasza:
Szerintem is pánikroham és szorongás. Ugyanígy volt ez nálam is anno.
8/9 A kérdező kommentje:
A pánikroham az tiszta, de az utána következők?
2010. jan. 22. 16:50
9/9 anonim válasza:
Utána mi?
Antidepit ír föl, amit sokáig kell szedni és az elején még rosszabb is lesz. A 3. héttől kezdve egyre jobb lesz, a 4.-től már jól érzed magad. Ha viszont nem találják el, vagy számodra nem tolerálható mellékhatása lesz (a 2. heti rosszullét az nem számít annak) akkor váltani kell egy másikra. Mellé kapsz még nyugtatót is, főleg az elején kell szedni. Mindkettőről igen lassan szabad csak leállni, de különösen az antidepiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!