Ha van róla papírom, terápiás javaslatra tarthatok kisállatot a kollégiumban?
Figyelt kérdés
A papírt bemutatom az igazgatónak és szobatársakkal egyeztetve választanék. Nekem egereim voltak, de valaki irtózik tőlük, a tengerimalac meg rettentő büdös. A hörcsögről, deguról csincsilláról nem tudok semmit. Semmiképpen sem szeretnék hüllőt, teknőst vagy papagájt. Kutya helyett lenne, csak kutyát nem vállalnék be felelősen, úgy hogy rengeteg órám van, nincs lyukas órám, most Pécsen vagyok, de jövőre Pestre költözöm stb.2014. szept. 24. 05:26
1/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bármelyik kollégiumban is megengednék. Keress inkább egy olyan albérlete, ahol ezt a tulaj megengedi.
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Lehet, hogy korai volt még kollégiumba menned? Valóban az állat tartás terápiás célokat is szolgálhat, de mi bajod van tulajdonképpen? Gyógyulást!
3/5 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, sok minden pszichiátriai gondom van. Egy albérletet nem tudok megengedni magamnak, most egy speciális, családias szakkollégiumba megyek. Ezért bízom az igazgató úr engedélyében.
2014. szept. 24. 06:26
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, bármilyen papírod van. (Az más, hogy mi titokban tartottunk hörcsögöt)
5/5 anonim válasza:
A tengerimalac egyáltalán nem büdös, ha rendesen van cserélve az alom. Magának az állatnak szénaszaga van, szerintem jó illatúak. A hörcsögök, meg ezek sem büdik, csak takarítani kell. Törpenyúl? De amúgy szerintem sem valószínű, hogy meg fogják engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!