Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vény nélküli altató, hogy...

Vény nélküli altató, hogy éjszakás munkáról átálljak?

Figyelt kérdés

nálunk a cégnél úgy van a műszakrend hogy éjszaka után délelőtt jön.

most már egyre kibírhatatlanabb a hétvégi alvás.

pl egy friss példa:

szombat reggel haza érek,alszom 2-3 órát délig.Este lefekszem olyan 11 után.éjjel 3kor felébredek,és ébren is maradok olyan reggel 7ig.azután visszafekszem,de nem sokat,mert "tartalékolni"kell estére.(aludnom mindenképp kell valamennyit,mert ha nem,akkor egész nap tompa vagyok,mint akit megmérgeztek)Aztán vasárnap este vagy sikerül elaludnom,vagy nem.Volt már olyan hogy alvás nélkül mentem el hétfőn dolgozni.

alapból az alvással nincs problémám,máskor tudok,csak ez az átállás zavar be mindig...

olyan altató érdekelne,ami ér is valamit,de nincsenek erős mellékhatásai(pl.betompulok)

2014. szept. 14. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Az altatót nagyon gyorsan felejtsd el, károsítja az agyat. Van nyugtató teakeverék, vannak benne altató hatású gyógynövények, hatása van de csodát ne várj.

Mivel heti egy alkalom a problémás szedhetnél nyugtatót én még olyan nem volt ne aludtam volna egy 20mg os Xanax -tól. De én is ritkán szedek be belőle. Ha heti egyszer szeded nem fogsz hozzá szokni, de a hozzászokást mindenképpen kerüld el.

Altatót semmiképpen ne szedj mert annyira károsítja az agyat egy idő után hogy tényleg nem fogsz tudni aludni.

2014. szept. 14. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
20 mg-os xanax nincsen van 0,25mg 0,5mg ,1 mg, 2 mg.
2014. szept. 14. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen rosszul mondtam, 0.25 re gondoltam.
2014. szept. 14. 21:33
 4/5 A kérdező kommentje:

de a xanax az vényköteles nem?

én nem szeretnék ezzel orvoshoz menni,mert a dokim egy s.gg,és csak puffogna nekem...

van pl a hova,valeriana vagy sedacur,én ezekre gondoltam,mert ezek is gyógynövény alapúak.

a teát azt nem szerettem,mert attól állandóan pisilnem kellett,10percenként mehettem wc-re egy bögre után.

2014. szept. 15. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Tanulj meg relaxálni! Meditálni! Minél többet fogod gyakorolni, annál jobb eredményeket érsz majd el vele. A hasi légzésre figyelés is segít az alvásban. Nyugtatók helyett inkább ezeket érdemes használni.
2019. febr. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!