Állandóan fáradt vagyok, már a munkám sem köt le, valahogy sehol nem érzem jól magam, csak igyekszem túlélni a napokat. Mit tehetnék, hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam sporttal, recept nélkül kapható hangulatjavítókkal,hobbit keresni, emberek között lenni (ez a legnehezebb, legszívesebben állandóan egyedül lennék), de egyik sem segített.2010. jan. 18. 20:57
11/14 anonim válasza:
Amit leírtál,az olyan mint a szociális fóbia.És az,hogy akaratod ellenére mégis naponta kell menned emberek közé,éppen elég ahhoz,hogy olyan borzasztóan rosszul érezd magad a bőrödben.
Olyan az mint egy erőszak,amit eltűrsz.Mitől lennél boldog?
Én sajnos nagyon jól ismerem ezt az érzést.
Pszichológust ajánlanék,pszichoterápiát,egy jó terapeuta nagyon sokat tud segíteni Neked.
12/14 anonim válasza:
Ha már mindent megtettél amit magadtól lehet akkor marad az orvos minéll hamarabb mert sajna nem zárkozhatsz el a világ elöll. Tapasztalatból mondom 2 évig voltam meló nélkül depresziosan, rólam beszélt a fél falú, a családom teljesen kiakadt, ettől lelkiismeret furdalásom volt ekkor fordultam dokihoz és sokat segített.
13/14 anonim válasza:
Nálam is vannak ilyen tünetek! Az az egy szerencsém van,h még tanulok,és vannak szünetek,+ vizsgaidőszak,azalatt alig megyek vhová,sokkal jobban leszek! Ha ez nem lesz,tartok tőle h sokat fog romlani az állapotom! :'(
14/14 anonim válasza:
Meg kell nézetni a pajzsmirigyedet, lehet alul működik, én is voltam ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!