Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tabi, amitől órákig lehet...

Tabi, amitől órákig lehet koncentrálni?

Figyelt kérdés
Általában nehezen készülök ZH-ra, vizsgára... nem mintha nem tudnám megjegyezni, amit megtanultam, csak nem könnyen jutok el oda, hogy megtanuljam, amit kell :D Nagynehezen összeszedem magam és leülök, hogy most akkor tanulok, de kb 5 percenként eszembe jut, hogy valami mással foglalkozzak, pl. hogy válaszoltak-e egy mailemre, beírták-e már a jegyeim, kell-e ma főznöm, szóval akármi máson kezdek el gondolkozni és így nehezen megy a magolás. Az amfetaminról jókat hallottam, de inkább maradnék valami legális és kevésbé egészségkárosító megoldásnál, amitől sokáig tudok folyamatosan egy dologra összpontosítani és nem kalandozok el. Létezik ilyen? Ha igen, hol lehet beszerezni, esetleg milyen doki írja fel?
2010. jan. 17. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Aha ,Flinston,Pillangó, Acid, nem orvos adja hanem általában a nagyobb szórakozóhelyen lehet kapni.
2010. jan. 17. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Szedjél lecitint.Agyserkentő hatású
2010. jan. 17. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Írjál puskát, egészségesebb!
2010. jan. 18. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Speedezni szoktak, de nem tanácsos. Mindenféle mentális problémákat hozhat elő.
2010. jan. 18. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem állíts valakit magad mögé, amikor tanulsz, és kérd meg, hogy ha látja, hogy elkalandozol, akkor csapjon egyet a hátadra lánccal, korbáccsal stb. :D
2010. jan. 19. 02:14
 6/7 anonim ***** válasza:
első, te egy barom vagy.
2010. júl. 5. 01:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Speed, extasy
2010. júl. 10. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!