Anorexiás ismerős. Szerintetek?
Az anorexia nem tűnik el csak úgy. Nem az van, hogy lefogyott aztán rájön, hogy túl sokat és visszahízik, aztán minden oké.. Sajnos sokkal bonyoltultab.. Gondolom jár súly kontrollra, ha túl sokat fogy úgy is visszaveszik.. Igazából, fogyhat azért is mert kövérnek látja magát és fogyhat azért is, mert úgy érzi, hogy az emberek már megnyugodtak, hogy minden rendben lesz vele és ezt nem jó mert azt akarja, hogy figyeljenek rá és szeressék. Lehet, hogy depressziós, mert az anorexia egy lassú öngyilkosság is.
És tényleg nagyon nehéz ez! Nem tud csak úgy meg gyógyulni, a gondolkodás mód még évek után is benne lehet, visszaeshet stb.. Valószínűleg lesz még lakója a kórháznak, bár reméljük nem. Én 5X voltam amíg meggyógyultam és akiket ismerek szintén többször voltak bent, szintén hónapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!