Betegség előjele lenne vagy csak a fáradság tünetei? Bővebben lent.
Pár hete vettem észre magamon a következő tüneteket: először az írásomon, hogy tudom hogyan kéne és mit kéne leírnom csak egyszerűen nem megy a kezem az agyam után,de ez csak pár szó elejéig, aztán vissza áll a rendes írásom. rá pár nappal már a beszédem is meg változott. össze akad a nyelvem, nem tudom olyan ütemben mondani amit akarok ahogyan azt elkezdtem. A párom meg is jegyezte hogy ittam, e? Ezen kérdés alapján olyan mintha részegen beszélnék, vagy hasonló.Illetven mostanában már a gépelés sem megy úgy mint eddig.
Leírom ide hogy milyen cipőben vagyok jelenleg: van egy 3 és egy 18hónapos kisfiam. Akkor költöztünk mikor a kicsi megszületett. Viszont, eszem és alszom redszeresen,mert hál istennek mindkettő nagyon jó alvó így esténként tudok aludni.És nem rézem magam különösebben fáradtnak, legalábbis nem jobban mint máskor. Mi lehet a baj? Ha valakinek ismerősek a tünetek kérem írjon valami okosságot:) köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!