Ki jött már rá, hogy a pszichiátria nem ér semmit?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 09:04
11/13 anonim válasza:
Jártam eleget terápiába, csak pénzkidobás volt az egész és mint utóbb rájöttem ugyanazokat a mondatokat mondogatják mindenhol. Bóvli tudomány. Egymást hülyítik vele, mint egy szektában. És amikor erre rájössz, akkor jön a: nem vagy motivált, nem találtad meg a neked megfelelő terapeutát, nem akarsz változni, nem vagy elég nyitott, befogadó… és a sor tetszés szerint folytatható. A lényeg, hogy te vagy a hibás. Azt nem fogod hallani, hogy esetleg valamit ők rontanak el es csinalnak rosszul, cserébe tudnak másokat hibáztatni, nehogy szembe kelljen nézni vele, hogy semmire nem jó és nem is működik. Nehéz lenne beismerni, hogy 8 év tanulást áldoztak erre. Ráadásként nagyrészük ugyanazokkal a problémákkal küzd mint a páciens. Tehát ők sem oldották meg.
12/13 anonim válasza:
11
Te a pszichológiáról beszélsz.
13/13 anonim válasza:
Hááát... lehet, hogy még mindig az x kórház zárt osztályán üldögélnék, ha nem lenne pszichiátria... nagyon súlyos téveszmékkel, ön- és közveszélyesen. Köszönöm szépen, én örülök annak, hogy vannak gyógyszerek az elmebajra. És ezt úgy mondom, hogy rengeteg gyógyszert szedtem már és nagyon sokat kínlódtam miattuk (mellékhatás, hatás, elhagyás, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!