Mi ez a kettősség? Kórosnak számít? És pszichológia nyelvén milyen zavar ez
Pszichológushoz jártam két évig személyiségzavar és szorongás miatt. Úgy éreztem hogy nagyon sokat használt a terápia de sajnos időről időre olyan súlyos nyomást gyakorolt rám a terapeutám hogy már nem tudtam elviselni így abbahagytam a pszichoterápiát.
Azóta nyomaszt a beszélgetésünk. Egyszer hosszabban beszélgettem vele a múltbéli csapásaimról, tehát hogy sokat verekedtem, kirúgtam a hámból, sokat vertek engem, kirúgtak a munkahelyemről és a többi. Ekkor nekem szegezte a válaszát a pszichológus asszony hogy nagyon furcsállja hogy amikor velem beszélget mindig egy nyugodt, szelíd embert lát míg amiről beszélek meg amik történnek velem az pont az ellenkezője. Azt mondta hogy érdekes ez a kettősség. Én mondtam neki hogy igen, régen is volt ilyen hogy tanárok visszajelzései alapján az iskolában nagyon szorongó, félszeg voltam otthon pedig pont az ellentettje. Tehát van bennem egy ilyesfajta kettősség.
szerintetek ez már kóros? Vagy ez természetes hogy más s más szituációkban másképpen viselkedik valaki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!