Milyen nyugtató természetes alapanyagú gyógyszert ajánlanátok? Valerianaról hallottam. Sürgős!
Mielőtt bárki írná, hogy a stressz okát szüntessem meg, sajnos nem tudom... Vastagbélgyulladásom van és a legkisebb stresszhatás is hatalmas problémákat okoz... Más problémáin is idegeskedek, mindenre odafigyelek, minden problémát észreveszek, amire keresem a megoldásokat, de valamikor falba ütközök...
Pl látom, hogy valami nem fog menni úgy ahogy kéne, szólok az illetékeseknek, ők jól lecsesznek, nem az én dolgom, majd kiderül, hogy igazam van, és persze én is szívok vele... Nem lesz jobb... a betegségem meg aktív állapotba kerül, vérzek, lázas vagyok, fájnak az ízületeim, alig bírok mozogni... magamnak okozom, de már 14éve nem tudom elkerülni... ilyeneket nem próbáltam még. Relax nem megy... futni nem tudok az ízületi gondok miatt... csak ez maradt megoldásnak. Vagy olyan munka, ahol a welness részlegeket kell kipróbálnom......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!