Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Felfokozott idegi állapotban...

Felfokozott idegi állapotban vagyok legtöbbször. Hogyan higgadhatnék le?

Figyelt kérdés

Igazából beszédhibás vagyok, dadogok, ami sokkal jobban előjön ebben az állapotban. Nehéz elmagyarázni, de olyan mintha dupla kávét ittam volna, izgulok mindenen, stresszelek, szinte még remegek is. A mostanában történő események miatt van ez, de egyszerűen le kellene higgadnoooom. Ezen kívül idegességemben piszkálom az arcom, a körmöm körül a bőrt, néha ropogtatom az ujjaimat. Na meg ez a belső görcsös érzés, ááá

Valami ötlet?

2014. aug. 13. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Járj el futni.
2014. aug. 13. 11:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Járok.. Sportolni heti többször. De egyszerűen ahogy felkelek, eltűnik az álmosság és előjön ez..
2014. aug. 13. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Hallgass esténként nyugtató zenét,és próbáld lazán kezelni a problémákat.Ne stresszelj,az úgy sem old meg semmit.És ha van rá lehetőség,kirándulj sokat,az a lényeg hogy próbálj meg kikapcsolni,és gondolj olyan dolgokra amik örömet okoznak!!!!! :)
2014. aug. 13. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!