Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges, hogy a pánikbetegs...

Lehetséges, hogy a pánikbetegségemre a párom a gyógyír?

Figyelt kérdés
Mióta együtt vagyunk, szinte sosem jött ki rajtam.
2014. aug. 5. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet, az ember párban teljesen más kémiával mûködik mint magányosan.
2014. aug. 5. 12:02
 2/4 Kuinagi válasza:

Szerencsés vagy! nekem pont a párom okozta a pánikbetegséget! Azóta sem tudom leküzdeni! (-_-; )

De természetesen lehet, hogy neked a kapcsolat miatt múlt el! :)

2014. aug. 5. 16:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából mikor csak barátok voltunk a megismerkedésünk után, akkor is éreztem, hogy ha összejövünk lehet megszűnnek a gondok, a kezdetben baromi jól esett, hogy akár hajnalba is hívhattam, vagy a buszmegálló felé menet a suli időben, hogy rosszul vagyok és beszélgessünk.
2014. aug. 5. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is a barátnőm és anyukám mellett múlik el egyedül a pánikrohamom... most megyek nemsokára 3 hónapra külföldre, már előre rettegek, hogy nem lesz ott senki, aki mellett lenyugodhatok ha baj van.
2014. aug. 5. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!