Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Probléma-e ha a barátnőm heti...

Probléma-e ha a barátnőm heti 4-sört iszik?

Figyelt kérdés
Egész héten semmit se iszik, de általában a péntek a napja mikor megiszik 4-sört, nem rúg be, csak megissza és annyi, de minden héten és csak 1-nap...

2014. júl. 16. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem magában/zugiszik, nincs azzal baj. Én sem iszok kb. soha, de szombat vagy vasárnap bizony sörözgetünk - van, hogy csak én.
2014. júl. 16. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem probléma, ez még nem károsítja az egészséget.
2014. júl. 16. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

1.minden mennyiségű alkohol méreg

2.ezt a mennyiséget egy átlagos nő teste nem tudja feldolgozni, lehet még 1 üveg sört sem, mivel nem lehet pontosan kiszámolni, jobb egyszerűen nem inni

2014. júl. 16. 16:38
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
3 Ez hülyeség és be is van bizonyítva, hogy pl. napi 1 dl minőségi vörösbor kifejezetten egészséges, egy sor betegséget meg lehet vele előzni. A nők ugyanúgy dolgozzák fel az alkoholt, mint a férfiak, nincs különbség. Az más kérdés, hogy én 4 üveg sörtől igencsak részeg lennék, mert vékony nő vagyok.
2014. júl. 16. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
méreg a francot - nem minden mennyiségben. Miért lenne baj heti négy sör? a sör alkohol tartalma röhögésre méltó.
2014. júl. 16. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Átlagos nő teste? Miért te ki vagy, rambó?! Szexista majom.
2014. júl. 16. 21:59
 7/8 anonim válasza:

"Átlagos nő teste? Miért te ki vagy, rambó?! Szexista majom."

Sajnos a tudomany mar csak ilyen szexista. A nok szervezete lassabban bontja az alkoholt es ezen felul kisebb a testtomeguk igy ugyan annyi alkohol beviteletol nagyobb lesz a koncentracioja a verukben. Hibaztasd a termeszetet vagy esetleg magadat.

2014. júl. 17. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:

A napi szintű alkoholfogyasztás nem egészséges,kedves vörös bor szerető.

Amelyik orvos ilyet mond,az maga is alkoholista.

Én soha nem iszom alkoholt,a szervezet számára nem szükséges.

2014. júl. 18. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!