Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szakítás utáni depresszióra...

Szakítás utáni depresszióra ajánlanátok valamit?

Figyelt kérdés
Nem tudok kilábalni belőle 1 éve és már kezd felemészteni, pszichológushoz nem szívesen mennék. Kérlek segítsetek!

2014. júl. 10. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Velem frissen szakítottak, másfél hónapja, ő már túl lett rajtam, van már neki másik. Itt ülök, azt sem tudom, mihez kezdjek, barátaim sajnos nem mindig érnek rá.

Foglald el magad, keress valami klubot, minden városban van, keress új hobbit, mindent próbálj ki, még ha azt is hiszed, hogy idős vagy hozzá. Nekem is nagyon nehezen megy, de az idő sajnos csak akkor segít, ha kitöltöd.

2014. júl. 10. 13:19
 2/3 anonim ***** válasza:

A depressziónak nincsenek okai. A depresszió ok nélküli fáradtság, ingerlékenység, sírás... Ez nem depresszió, csak depresszív reagálás.

És nem az ujjamból szoptam, pszichológus mondta.

De a kérdésedre: 1 éve?? Találkoztatok azóta? Mi miatt szakítottatok? Közösen, vagy ő?

Próbálj a barátaiddal lenni, és gondolj arra, hogy ő többet veszített, mint te. És ne hallgass sírós számokat, az önpusztítás.

2014. júl. 10. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Oscar Wilde: "Amikor egy szerelem véget ér, a gyenge sír, a gyakorlatias rögtön keres egy másik szerelmet, de a bölcsnek már van egy tartalékban. "
2014. júl. 10. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!