Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Deperszonalizációs zavar elmúlik?

Deperszonalizációs zavar elmúlik?

Figyelt kérdés
Már 13 évesen kezdődött most 17 vagyok,és ez egész nap van (nem olyan,hogy néha van néha meg nem) és már nagyon rossz teljesen olyan mintha álodnék
2014. jún. 27. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem valószínű...orvosnál voltál?
2014. jún. 27. 22:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen,semmilyen gyógyszer nem segített
2014. jún. 28. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:
A lelkedre kell hatni :) Én nem tudtam mi ez régen, azt mondtam, hogy lélektelen lettem :D Minden itt van, valóban megtörténik, valóban kiírtad a kérdést, és most elolvasod a válaszomat. Tudsz magadon segíteni. Irányítsd a tudatod. Ha nem megy, akkor tedd ugyanazt mint mindig amikor túl erős valami. Ha túl nagy egy hullám hagyod hogy magával vigyen... Ne nézz szembe a sárkánnyal erősebb mint te, inkább ülj a hátára :) Ha ez az érzés uralkodik rajtad ami, akkor legyen, élj úgy, és 100%-ra mondhatom hogy elmúlik :)
2014. okt. 21. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!