Krónikus szorongásra és emberfélelemre mit szoktak felírni?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és 16 éves korom óta szét szorongom magam az utcán. NEm rövidtávű szerekre gondolok, mint pl a nyugtatók. Hanem pl SSRI-k , SNRI-k stb, amik szorongásra hatnak. Kinek mit írtak fel? Ja és jelzem, nem vagyok depressziós, én szorongó vagyok, súlyosan, írtak fel gyógyszert is, de most megyek egy új és független dokihoz, ezért kérdezem.2014. jún. 17. 19:30
1/4 Bárzsing válasza:
Én Cipralexet szedek rá, de ezt csak egy kis segítség, mellette terápiára járok, ami remélhetőleg megoldást is nyújt.
2/4 anonim válasza:
Eddig milyen gyógyszert szedtél? Nem volt jó? Mit jelent az, hogy új, és független dokihoz mész? Elmondod neki, hogy eddig hogy jártál, és milyen gyógyszert kaptál?
3/4 anonim válasza:
Ha már megkérdezted: Zoloft-ot szedtem.
4/4 anonim válasza:
A legjobb az intenzív sport, B vitaminok, fehérjekoncentrátum, pszichoterápia. Nekem a Zoloft még rontott is az állapotomon. Már évek óta gyógyult vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!