Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Leakartam ugrani egy felüljáró...

Leakartam ugrani egy felüljáróról, majd hirtelen feleszméltem és elsétáltam. Érdemes lenne elmondanom az orvosomnak? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Nem régen este elmentem sétálni, amerre menni szoktam van egy felüljáró a gondolataim 80-90% az tette ki ha öngyilkos lennék hogyan tenném meg , de nem éreztem rá hajlamot még séta közben sőt különösen nem is foglalkoztam vele csak gondoltam rá. Mikor felérkeztem megálltam és csak nézelődtem nem is volt az eszembe hogy leugorjak, de hirtelen jött valami és a kezemmel megszorítottam a korlátot a lábaimban meg éreztem a késztetést hogy ugorjak tényleg már nem sok hiányzott hogy meg tegyem. Utána mintha mi sem történt volna, tényleg elég furán éreztem magam nem tudom mi volt velem.. már egy féléve járok pszichiáterhez és pszichológushoz érdemes lenne neki elmondanom ?
2014. jún. 15. 00:37
 1/4 anonim válasza:

Megkérdezhetem azt, hogy szuicid hajlam miatt kerültél/mentél pszichológushoz, pszichiáterhez? Vagy esetleg más is közre játszott? Én csak magam miatt kérdezném. Ha nem publikus akkor megértem és bocsánat, amiért udvariatlan voltam.. és ilyennel zaklattalak.

Igazából én arra lennék kíváncsi, hogy milyen kapcsolatba vagy az orvosaiddal. Mármint hogyha olyan, lenne aki segít, és mondjuk meg is bízol benne akkor szerintem nyugodtan mondd el. De ha bármiféle kétséged is támad afelől , hogy nem lenne jó ötlet mert.. (és most mondhatod magadban azt amiért nem), akkor talán jobb nem elmondani.

De a lényeges kérdés itt az, hogy akarsz-e beszélni róla.

2014. jún. 15. 00:50
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Ha valóban le akartál volna ugrani, akkor már nem itt írkálnál... olyan nincs, hogy valaki "majdnem megpróbált öngyilkos lenni" valamit vagy megteszel, vagy nem.
2014. jún. 15. 01:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen,de lehet másképpen is. Én is érzek késztetést ilyenekre jobb lenne
2014. jún. 16. 13:15
 4/4 Misi77 ***** válasza:
100%
Hülye vagy 2-es. De igenis van olyan, hogy az ember vágyik meghalni. Aki nem érzett ilyet, az ritka, vagy lelketlen biorobot. És igenis komolyan kell venni minden érzést és gondolatot, akár pozitív, akár ilyen.
2014. nov. 16. 02:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!