Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más se mert az elején megnnyíl...

Más se mert az elején megnnyílni a pszichológusa előtt?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után változott ez meg? És teljesen őszintén, mindent megosztasz vele?
2014. jún. 7. 01:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Fél évig beszélgettünk mindenféle általános dolgokról,munkahely, gyerekek, stb.(magamról egy szót sem mondtam)Mindig kérdezgettem mi van vele, hogy van. Aztán szép lassan azt vettem észre, hogy már magamról is mondok néha valami, és fokozatosan belementünk a mély dolgokba is. Így vissza gondolva fogalmam nincs hogyan csinálta, de sikerült neki :-) Neked is menni fog, ezt tanulták, és nagyon felszabadító, hogy most már bármiről tudok és akarok is vele beszélni!
2014. jún. 7. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen egyénfüggő. Én elvileg nagyon könnyen és hamar megnyíltam, de mint utóbb kiderült, voltak témák, amikről hónapokig nem beszéltem, csak amikor már kialakult a bizalom és a kötődés, ami elengedhetetlen a terápiás kapcsolatban. De ehhez idő kell!
2014. jún. 8. 00:39
 3/3 A kérdező kommentje:

első: ez jó sok idő. nem érzed elvesztegetettnek? hogy a terapeutád nem jó?

mennyi idő után használt nektek? neked eddig semmi haszna, 3yx voltam, ami nem is baj eddig, de nem is látom, hogy ze segíteni fog

2014. jún. 16. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!