Mi a személyiségzavar? Kezelhető? Tünetek?
van sokféle,mindnek más tünetei vannak
pszichológus foglalkozik ezekkel,esetleg talán pszichiáter a súlyosabbakkal,nem tudom
google-be beírod,h személyiségzavar,mindent megtudhatsz róla...
minek van interneted,ha nem tudod használni?
ez pl tökéletes de ha nem akarsz bebeszélni magadnak semmit akkor inkább keress fel egy pszichológust és beszélj vele , a legtöbb ember hajlamos elolvasni a tüneteket és úh én pont ilyen vagyok ... pedig ez azért nem így megy
Igen orvosi állítások szerint létezik személyiség zavar!
De ezt csak azért mondják,hogy teletömhetsd a zsebüket!
Az Pszichológiai kezelő intézetekben az orvosok kezelése a követkető:tele nyomnak nyugtatóval és mesterséges droggal heteken keresztűl!Személyes tapasztalatom,én voltam ott, ÖNKÉNT mentem be,az alkohol függőségemen akartam hogy segítsenek!Nem segítettek és rabként tartottak ott!!!De figyeltem a többiekre és az a kijelentés ragadt meg bennem legmélyebben amikor az egyik "törzs vásárló",visszatérő páciens azt a kijelentést tette:ide mindenki vissza vágyik...
Na én nem vágyom vissza,sőt inkább a gyorsvonattal szemben szaladok,minthogy oda visszamenjek!
Tehát Neked kell erősnek lenned és rendet raknod a fejedben!Hidd el sikerül ha igazán akarod!Ha meg nem,akkor Magyarország összes pszichiátere sem tud Rajtad segíteni!Remélem fölfogtad válaszom súlyosságát,ha igen akkor nem is vagy Te klinikai eset!
I the devil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!