Egyedul vagyok ezzel?
Figyelt kérdés
nem merek vonatra ulni tavaj ultem utojara es nagyon megijedtem alig vartam szaljak le nagyon rosszul ereztem magam...most meg megint muszaj lenne feluljek de nem merek mit tegyek? van valaki meg igy??:(2014. máj. 1. 22:16
1/6 anonim válasza:
Nos.. ne egyedül menj, kérj meg valakit hogy kísérjen el. De amúgy mit nem bírsz a vonatozásban?
2/6 A kérdező kommentje:
tobben mennenk...attol hogy nem tudom megallitani be vagyok zarva egy mozgo szarba es nem tudok kiszabadulni elkezdek fulladozni stb...:((
2014. máj. 1. 22:31
3/6 anonim válasza:
Akármikor megtudod állítani :) Arra van az a Vész kar..
4/6 anonim válasza:
Autó és busz? Az is ugyanaz szinte... Amúgy csüccs ablak mellé, vonat egyik legbiztonságosabb közlekedési eszköz.
5/6 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, pánikbetegség, mások liftben félnek, vagy metrón, mozgólépcőn, stb.
Menj el pszichológushoz.
6/6 anonim válasza:
én is félek a vonatban, mondjuk én a buszon is meg villamoson is meg minden bezárt helyen pánik fog el és rosszul leszek:/ nagyon rossz érzés de sajnos ezen csak úgy tudsz változtatni ha legyőzöd a félelmed. próbálj meg másra gondolni, elterelni a figyelmed, beszélgess, hallgass zenét, ha érzed hogy kezdessz rosszul lenni akkor mély levegő be, lassan fújd ki. rám nyáron vár egy 6 órás vonat út és már most minden nap ettől rettegek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!