Mennyire számít normálisnak az, hogyha csak akkor hagyom el a házat, hogyha rend van?
Technikailag amíg nem gátolja a napi tevékenységed, addig nem klinikai eset.
De mivel már zavar téged, érdemes elmenni pszichológushoz. Azért tartjuk őket.
Lehet, h a lakásra vetíted ki a félelmeidet, esetleg nincs rendben valami a lelkedben, és inkább a lakásban pakolsz.
A készülődést, az saját magadra is érted, vagy csak a lakást takarítod? (Az mondjuk segíthet, ha este elpakolsz, így reggel időt spórolsz). A "legszívesebben el sem indulnék"-ból arra gyanúzom, h a pakolás az csak halogatás, mert szorong a biztonságos ház elhagyásától.
Szerintem az normális, ha rendet akarsz magad körül, de először a lelkedben tegyél rendet, ha kell, segítséggel.
Félő az is, h kezd nálad kialakulni az amikor az emberek nem mernek kilépni a házból...ezt azért ne hagyd.
Minden tekintetben "időzök".
-ház tisztasága
-saját külsőm
-szakmai felkészültség
Semmi gond nem lenne ezzel, ha nem érezném nyomasztónak mindezt. Ha nem tudok a saját mércémnek megfelelni, úgy érzem összeomlott a világ. Kissé talán kényszeres, ezt már kezeltettem, de megint visszaestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!