Szorongok és pánikrohamom lesz ha arra gondolok hogy megyek a pszichológushoz. Miért?
Figyelt kérdés
5 hétig nem mentem mert nem tudott fogadni. Depresszió, szorongás és pánikrohamok miatt járok hozzá. Amikor megyek hozzá már a rendelőben rosszul vagyok. Most konkrétan pánikrohamom lesz vagy szorongok ha arra gondolok, hogy jövőhéten megyek hozzá. Mostanában amúgyis rosszabbul vagyok. Erről beszéljek neki vagy ez megszokott? Nagyon szomorú vagyok és nincs kedvem menni sehova, csak aludni akarok :( még hozzá is kedvtelenül megyek. Közben érzem hogy szükségem van a segítségére. Elmondjam neki ezeket?2014. ápr. 23. 16:59
11/13 A kérdező kommentje:
Hetente jarok hozza. Eleg elismert es "hires" terapeuta. Viszont 4 munkahelye van ebbol 2 budapesten es a tobbi videken. Most szabadsagon is volt de mondta ha nagy a baj hivjam es bejon
Jokat hallottam rola es eddig en is jo szakembernek erzem :) Nincs vele semmi baj. Nem szeretnek szakembert valtani mivel ha hivtam volna akkor feljott volna pestre is. A Vadaskertbe is dolgozik. Eleg sok paciense van. Egyebkent meg csak 3-4 alkalommal voltam nala szoval meg a "terapia nem is igazan kezdodott el"
2014. ápr. 27. 11:37
12/13 anonim válasza:
szia! szociális fóbiával hogy voltál képes pszichológushoz menni?:o
nekem sehogysem megy:(
13/13 anonim válasza:
12#, a pszichorendelő viszonylag megnyugtató közeg. lehet, hogy csak odáig kellene eljutnod valahogy. először be sem kell menni, csak szokd, hogy a közelben vagy. odabenn pedig az első alkalommal nem kell beszélgetned, mmpi-tesztet töltetnek ki veled, és következőre viszi neked az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!