Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyerekkorban történt lelki...

Satilla kérdése:

Gyerekkorban történt lelki traumára mi a gyógymód és a megoldás?

Figyelt kérdés
2-3 éves korom között kb. 10X szúrták föl a fülem középfülgyulladásból adódó gennyesedés miatt. Lefogtak, megkínoztak -hogy úgy mondjam...
2014. ápr. 15. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Pszichológus, ha ez benned tényleg komoly traumát okozott.
2014. ápr. 15. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, mert sajnos tönkretették a hallásomat.
2014. ápr. 15. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Pszichológus, mert itt más baj is lehetett....

Egyébként sajnos tudom, miről beszélsz, nekem is voltak hasonló élményeim, egyszer kitéptem magam a székből, következő alkalommal már LESZÍJAZTAK. Nem éppen humánus gyermekgyógyászat volt a mi gyermekkorunkban... ma már szerencsére nem ilyen a helyzet, de nem is hagynám, hogy a gyermekemmel így bánjanak...

2014. ápr. 15. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, én és a tesóm is minden szinten keresztülmentünk ezen a dolgon. Kérdező, nem vonom kétségbe, amit írsz, de az is lehetséges, hogy a hallásodat a folyamatos gennyesedés tette inkább tönkre, ez nem ritka. Azonban akárhogy is, ha lelki gondod van miatta, azon pszichológus segíthet.
2014. ápr. 15. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
A pszichológus akkor tud valóban segíteni, ha kiképzett terapeuta, másként könnyen csalódhatsz. Regresszióban, Bradshow módszerrel könnyen feldolgozhatóak a gyermekkori traumák.
2014. ápr. 16. 16:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Drága mulatság a pszichológus...6000-8000 forintot kérnek egy órás kezelésért. Alig van jövedelmem, szinte a "túlélésért" küzdök.
2014. ápr. 16. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdtem pszichológushoz járni, akkor alig volt jövedelmem, kölcsönből vágtam bele. A terápia során azonban lett önbizalmam, akaraterőm és ennek következtében jövedelmem is. Az is egy "tünet" ám, ha valaki nem a képességeinek megfelelő életszínvonalon él, a terápia ezen is segít. Csak kell hozzá némi "befektetés". De hát ugye egy vállalkozás sem úgy indul, hogy azonnal jövedelmez, először rá kell áldozni valamennyit, aztán sokszorosan vissza tudja hozni az árát.
2014. ápr. 16. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!