Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak a nyalisoké a világ?

Csak a nyalisoké a világ?

Figyelt kérdés
Régen észrevettem már a világ nagy törvényét: ha nyalsz, tied a világ. Iskolába, munkahelyen, mindenhol. Én sosem tudtam puncsolni, valakinek meg zsigerből jön a dolog. És ezek az amúgy közutálatnak örvendő emberek jutnak előre. Ilyenek a főnökeim, volt iskolatársam is pl. Tényleg nekik áll a világ? Csak ezzel a stílussal lehet valaki sikeres? Ha én nem tudok/akarok ilyen lenni, akkor áshatom is el magam, mert semmire se fogom vinni? :s 
2014. ápr. 9. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó a kérdés, már én is tapasztaltam, hogy egy jó munkahely nem csak azoknak lehetőség akik a kellő iskolával rendelkeznek hanem akiknek ismeretségük is van hozzá. Véleményem szerint nekik áll a világ, de tréningezhetsz otthon, hogy ne lógj ki a sorból. Az túlzás, hogy semmire se lehet vinni egyébként, de nem olyan sokra a legtöbb esetben.
2014. ápr. 9. 11:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, én is ezt tapasztalom. Nekem az a bajom, hogy nem tudom megkedveltetni magam emberekkel direkte. Vannak barátaim, ők kedvelnek, szeretnek, de magamért.

Ha viszont valaki semleges, nem tudok tenni érte, hogy megkedveljen. Ha meg valakinek nem vagyok szimpi, eloldalazok.

Amúgy suliba, munkahelyen, mindenhol a behízelgőké a világ! Ők érvényesülnek.

2014. ápr. 9. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!