Hogy lehet a már rögzült személyiséget megváltoztatni?
Figyelt kérdés
Elmúltam 26 éves,és valahol olvastam,hogy ekkorra alakul ki a személyiség. Az enyémmel nem vagyok megelégedve. Gátlásos,félénk kis p*cs vagyok. (ez részben szó szerint értendő,mert a természet jól kicseszett velem,mindegy.)
Szeretnék végre barátnőt,csak olyan gáz vagyok,hogy esélytelen. Igényeim már nincsenek. Bármelyik nőnemű homo sapiens megteszi,szóval e tekintetben nincs gond.
Mitévő legyek?
2014. márc. 26. 13:11
2/7 anonim válasza:
Kognitív viselkedésterápia segíthet. Keress olyan pszichológust, aki foglalkozik ezzel.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem,köszi. Privátban meg két Jehova tanbúja is megtalált.:) Pfff.
2014. márc. 28. 12:30
4/7 anonim válasza:
Végülis, ők is segíthetnek megváltoztatni a rögzült személyiségedet, csak nem feltétlenül olyan irányba, ami számodra kívánatos. :D
5/7 anonim válasza:
Tudni kellene, hogy mi miatt vagy gátlásos. A kis p*cs miatt (azt írtad, szó szerint értendő...)? Azon bizony nem fogsz tudni változtatni.
6/7 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hová valósi vagy. Elég, ha privátban válaszolsz, ha szeretnél. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös!
Igen,szó szerint,mivel a természet elég skót volt velem e téren.
6-os!
Vidéki vagyok!
2014. ápr. 10. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!