Mostanában sok rossz dolog történt,Halálesetek,sok fontos dolgot elhagytam,iskola sem megy túl jól.Kezdek elég pesszimistává válni,és nagyon sok dolgot túlkomplikálok.Nagyon keveset alszom mert mindig rágódom valamin,egyszerűen ha alkalmam van rá sem laszom.Nagyon zavaró :( állandóan rettegek hogy elhagy a barátnőm,vagy hogy nem tudom megoldani a gondjaimat. Segítsetek légyszives :( Szörnyen érzem magam :( Kb november óta nem aludtam 3 óránál többet. Esetleg valami altatót,nyugtató vagy fesüzltségoldó van ilyenkor amit recept nélkül kiadnak ? Nem szeretnék orvoshoz menni.elnézést kérek a helyesírási hibákért
2009. dec. 16. 20:59
1/8 A kérdező kommentje:
ha szükségesnek tartjátok adok bővebb információkat a gondjaimról. Még nem volt pszichológusnál meg semmi,félek tőle...de ha az segít bármire képes lenék,kérlek segítsetek nagyon fontos :(
2009. dec. 16. 21:24
2/8 anonim válasza:
Szia. Szívesen megpróbálok Neked segíteni. Dobj egy privit, írd le bővebben, hogy mi történt! Segítek!!!
2009. dec. 16. 21:59
3/8 anonim válasza:
Van pár vénynélküli nyugtató gyógyszer , tudok is ajánlani egyet, az a neve hogy 'Hova'.Gyógynövény alapú,vénynélkül kapható,és nyugodtan tudsz aludni tőle,és 1 pszichológus se ártana.
2009. dec. 16. 23:04
4/8 anonim válasza:
Tisztelt elkeseredett kérdező!
Kérlek ne kísérletezz vény nélkül kapható szerekkel.
Forduljál bizalommal " minél előbb" szakemberhez.
Nem szégyen és félni sem kell.Hidd el sok embernek vannak
hasonló problémái. / Nekem is / Van megoldás! Orvos!
Boldog Karácsonyt!
2009. dec. 17. 01:04
5/8 anonim válasza:
Nem olyan problémámnak tűnik, amit neked otthon egyedül kellene megoldani.
Ahogy az előttem lévő írta keress egy szakembert, ő sok ilyet látott már, és tudja hogy tud a rendes kerékvágásba vissza zökkenteni.
Addig is míg keresel egy orvost, citromfűteát iszogathatsz esténként. Enyhe feszültségoldó, nyugtató hatása van.
2009. dec. 17. 09:42
6/8 A kérdező kommentje:
jó lenne ha többet tudnék aludni,sajnos a folytonos idegesedéstől és rettegéstől nem megy :( és azért nem szeretnék pszichológushoz járni,mert a szüleim így is egy két lábon járó katasztrófának néznek :( mondhatni én vagyok a fekete bárány,minden amit teszek szerintük rossz,még akor is ha ők utasítanak rá,bár jogos mert sok dologhoz télleg béna vagyok:( elég kétbalkezes meg szerencsétlen :( annyi mindenen rágódom manapság:/ kétségbe vagyok esve ,fogalmam sincs hogy mászak ki ebből a feneketlen gödörből :/
2009. dec. 17. 15:01
7/8 A kérdező kommentje:
és köszönöm hogy szántatok rám annyi időt az életetekből hogy válaszoljatok
2009. dec. 17. 15:01
8/8 anonim válasza:
Na pont ezen tudna segítene a pszichológus!
Keress egy magán rendelést, szánd rá a pénzt és járj el!
Meg fog változni az egész Én képed, persze ha rossznak látszik mindent, akkor rosszul is csinálod!
Már a gondolkodásod se annak kedvez, hogy helyre zökkenj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!