Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A napi Rivotril adagnak csak...

A napi Rivotril adagnak csak csökkentésétől lehetnek újra pszichés zavaraim?

Figyelt kérdés
Mielőtt elkezdtem szedni nagyon erős szorongasaim és idegrohamaim voltak, ami addig fajult minden egyes nap, hogy őnmagamat is bántottam fizikailag és ordítottam torkom szakadtaból. Mikor elkezdem szedni a rivotrilt napi 2 mg egész jól voltam. Most csökkenteni kezdtem 1,5re és ezek kezdenek visszajönni. Persze enyhébb változatban, mint azelőtt. Lehet ez a csökkentés miatt?

2014. márc. 23. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, lehet. AZ orvosra hallgass! Én is szedtem, de sokkal enyhébb dolgok miatt. ne kezdjél kamikaze akciókba, mert rosszuk fog elsülni.

Azért jön vissza, mert nem oldódott meg az alapbetegség, másrészt a 25%-os csökkentés túl sok, tehát elvonási tünet is lehet. Mondjuk nekem 3 hónap után nem volt elvonási tünetem, de nem írtad, mióta szeded.

2014. ápr. 7. 20:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Kéthetente olyan 10%-os csökkentés kéne, de csak ha az alapprobléma megoldódott.
2014. ápr. 7. 20:20
 13/13 homo ludensz ***** válasza:
Huzamosabb ideje szedek napi egy szem 0.5mg.-os Rivotril tablettát. Soha sem gondoltam még arra hogy többet vegyek be vagy egyet sem. Egyszer kérdeztem a pszichiáter dokinőt hogy mikor leszek én gyógyultnak tekinthető. Azt válaszolta majd ha ő azt mondja hogy gyógyult vagyok nos akkor.Részemről ezt letárgyaltuk és havonta visszajárok "kontrollra" és őszintén engem a mindennapi életemben nem zavar. Azt ami tőlem elvárható megcsinálom,gondolatai,terveim vannak és végtelen a türelmem s kimagasló a kapcsolatteremtési készségem.
2014. ápr. 7. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!