Hogyan lehet megbírkózni egy életen át tartó betegséggel?
Figyelt kérdés
28 vagyok, és 5 hónapja szültem, akkor olyan sérülés ért, ami valószínűleg sosem gyógyul meg rendesen, és lehet lassan romlik is az állapotom (még vannak hátra vizsgálatok, műtét).
Nehéz ezt feldolgoznom, hogy egy banális dolog - szülés - miatt, amiből mindenki regenerálódik pár hét, esetleg hónap alatt, nekem nem sikerül. Kezdek depresszióba esni, tényleg sokat sírok mostanában. És ez a picinek csak árt. Férjem melettem van, csak nehéz felfogni, hogy ennyire megváltozik az életünk, bár a pici sok örömet ad.
2009. dec. 16. 09:12
1/7 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, de ne add fel, hátha van valamiéyen módszer a regenerácoóra. Igazából mi a baj? Mi történt?
2/7 anonim válasza:
mi a betegséged pontosan? ilyenről még nem is hallottam, amit leírtál.
ha nem halálos betegség, akkor szerintem meg lehet tanulni vele együtt élni. menni fog, ha most nem is úgy tűnik!
3/7 A kérdező kommentje:
Gátmetszés ellenére hatalmasat repedtem, a végbelem is sérült, plussz lett egy sipolyom, ami műtétre vár, de lehet a záróizom örökre gyengébb marad...
2009. dec. 16. 09:29
4/7 anonim válasza:
nem tudhatod, hogy hogy gyógyul majd. biztos küldenek majd tornára, talán újabb műtét lehetséges. tegyél meg mindent a gyógyulásodért! fiatal vagy, a fiatal szervezet sokszor felülmúlja a várakozásokat. a lényeg, hogy ne ess kétségbe!
5/7 anonim válasza:
Bármennyire elkeserítő a helyzet, próbálj meg mindent. Ha egyik orvos nem segít, menj a következőhöz, még sok feladatod van az életben:)
6/7 anonim válasza:
gondolj arra ,hogy jobb mint vaknak,esetleg vércukrosnak lenni.sovány vigasz de valami.
7/7 anonim válasza:
Mindenképp nagy veszteség ért. Érthető, ha el vagy keseredve, pláne, ha írod, hogy depressziós kezdesz lenni, egyedül ezzel nehéz megbírkózni, még ha a párod melletted van is, egy pszichológus segíthetne neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!