Miért sírok ilyen gyakran annak ellenére, hogy nem vagyok szomorú és nincs semmi, ami komolyan bántana?
nekem is szoktak lenni ilyen napjaim. mindig azzal vigasztalom magam, hogy majd holnapra kialszom. és tényleg. kb havonta 1-2x rámjönnek ilyen sírós napok...és nekem sem menstruálás előtt/közben mindig.. szóval nem tudom..
16/L
Nyugodtan fordulj ezzel orvoshoz, én is voltam és nem nézett hülyének ez már komoly dolog, nem a semmiért mész hozzá. Ha az orvos nem vesz komolyan akkor benne van a hiba.
Nekem akkor volt ugyanilyen, amikor gyógyszert szedtem ( ideges voltam, stresszes arra szedtem). Tudom milyen rossz, én is mindenen sírtam. Anyukám hozott haza kiflit, én meg elsírtam magam azon, hogy nejlonzacskóba rakta. Aztán bekapcsolta a tv-t én meg "nahát, a híradó megy? *sír*" aztán anyukám felmutatta a kisujját, hogy ezen is sírsz? én meg megint rákezdtem. Vagy egyszerűen felkeltem felöltöztem, leültem kicsit az ágyra kinéztem az ablakon, akartam átgondolni, hogy mit csinálok aznap és elkapott a sírás. Rettenetes, magam is hülyén éreztem magam, mert tényleg minden ok nélkül sírtam.
Nekem ezt a gyógyszer okozta, de lelki gondok is kiválthatják. Lehet a fogamzásgátló is a ludas. Nézetned kellene hormonszintet.
Szerintem ezt egyedül nem fogod tudni megoldani, ha már tartósan áll fenn ( nem pár napja) akkor mindenképp fordulj orvoshoz. Mondd el neki, ahogy a kérdésedben leírtad. Mondd, hogy tudod, hogy nem tűnik nagy dolognak de téged már zavar mert magad is értetlenül állsz a dolog előtt. Nekem azt mondta az orvosom, hogy gyakori probléma és jó, hogy komolyan vettem, többen is fordultak hozzá ilyesmivel. Nyugodtan menj orvoshoz, az a legegyszerűbb megoldás, kapsz segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!