Nem bírom már tovább. Neten van pszichodoki akivel beszélhetnék vagy valami?
Vagy mit tegyek? Én így élni sem akarok, de meghalni sem. Nincs pénzem dokira, és egyébként is tudom mi bajom, de annak a gyógyítására se lenne pénzem.
Egyetlen kiút az öngyilkosság lenne? Már kiterveltem mindent. Ha tudtok netes dokit írjátok meg...
Biztos, hogy van sok netes orvos (gondolom, pszichiáter is), mert én már többször is ráakadtam ilyen oldalra, de linket sajnos nem tudok küldeni, mert régebben volt mindez.
Semmiképpen se legyél öngyilkos, az nem megoldás! Még ha olyan súlyosnak látod is a helyzetet, hogy orvoson kívül más megoldás nincs, akkor se "lépj ki"! Ha az orvos segíthetne, már eleve VAN megoldás, csak el kell jutnod egyhez, bármi áron.
Egyébként tudom, mit élsz most át...:((( És büszke lehetsz magadra, hogy egyáltalán mersz orvosi segítséget kérni. Hidd el, sokan mások még eddig sem jutottak el...
Azt egyébként megkérdezhetem, hogy mi a bajod, vagy ez titok?
Bár nem írtad meg konkrétan mi a problémád. Szíves figyelmedbe ajánlom a következő könyvet és DVD-t.
The Secret- A Titok!
Nekem sokat segített!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!