Hogyan lehet leküzdeni az állandó elégedetlenséget, amikor soha nem vagy elég jó magadnak?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 11:46
11/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az. Terápia sem segített, de azt hiszem, nem is akartam igazán, csak eljártam, nem voltam oda érte, valahogy nem érdekelt. Voltak traumatikus események az életemben.
2014. márc. 15. 14:47
12/24 anonim válasza:
Születéssel kezdve mindenkinek vannak.
13/24 A kérdező kommentje:
......Deee én átéltem erőszakot, bántalmazást is...
2014. márc. 15. 15:05
14/24 anonim válasza:
azt gondoltam, hogy átéltél bántalmazást azok szoktak elégedetlenkedni magukkal
15/24 anonim válasza:
Elégedetlen mert bántalmazták?
Mindenki a maga problémáit éli meg katasztrófának. Akinek jó dolga van, az is szenved valamitől. Aki igazi poklot él meg, az is szenved..
De mint írtam, próbáld meg elengedni!
16/24 anonim válasza:
klinikai pszichológusnál voltál, vagy pszichoterapeutánál? a kettő nem ugyanaz, nagyon nem
17/24 A kérdező kommentje:
klinikainál jártam rendszeres terápiára, és többnyire imagináció volt
2014. márc. 15. 15:15
18/24 anonim válasza:
pszichoterapeuta jobban tudna segíteni, de köztük is válogatni kell mert sokan a bántalmazást se fogják fel, hogy mekkora károkat okoz
19/24 A kérdező kommentje:
Bizony nem, az egész "szakértelem" kuka...Számos gimis osztálytársam, évfolyamtársam ment pszichológiára, akik anno szétaláztak embereket, kiröhögték őket, 0 empátiás készség. A legjobb, ha magadat gyógyítod...
2014. márc. 15. 16:11
20/24 anonim válasza:
jaja, én is a legtöbb akit ismerek nagyon gáz, de azért akadnak jók is, csak annyi rossz szakemberrel fut össze az ember, hogy elmegy a kedve a keresgetéstől
tesóm együtt lakott egy pszichológussal aki nagyon gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!