Mit tegyek magammal?
Nagyon szeretném felfedezni magam.
A régi önmagamhoz képest már több lett valamennyivel az önbizalmam. Boxolok és gyúrok. Rájöttem magammal kapcsolatban dolgokra. Pl.: nem járok már annyit bulizni csak ha tényleg nagyon jó a társaságom. Egyrészt mert sok pénz megy el másrészt frusztrált, hogy nem tudok egy csajt felszedni csak szenvedek (igen oda megyek de valamit elbaszok) ja és még jól is nézek ki.
Lényegre visszatérve van bennem egy kettőség.
Egyik énem ki akar ebből az egészből szabadulni. Függetlenségre, boldogságra, pozitív emberi kapcsolatokra vágyok a másik meg nem mer és valahol azt érzi, hogy ha emberek közé mennék (mondjuk elkezdenék dolgozni) annyi frusztráció érne, hogy 1 max 2 hónap után valami kamu indokra hivatkozva kilépnék.
Azt gondolom, hogy a szenvedős, frusztrált élet nem élet de az sem élet amit most csinálok.
Egész nap vakarom a tököm, alszok és sopánkodok.
Mixer akartam még lenni pár éve, igazából nem tudom miért csak úgy megtetszett a feeling. Napsütés, jó csajok, jó pénz, fiatalság szabadság szóval értitek. A külső adottságom meg van hozzá. Angolul annyira nem tudok pedig régen emlékszek rá tehetséges gyereknek számítottam aztán valami megtörte az önbizalmamat... :(
Na mindegy szóval esetleg még az angolt feltudnám hozni olyan tűrhető szintre.
2 éve kezdtem a tanfolyamot a bolsnál. Igazából nem volt rossz a tanfolyam csak olyan "3 nap alatt megtanulnom a gyakorlatban" érzésem volt. Elmentem a vizsgára, én egyedül voltam az aki megbukott. Komolyan mondom amikor valamin meg KELL felelnem de akár az lehet az otthoni tanulás egyszerűen begörcsölök másodsorban tökre azt érzem, hogy hülye vagyok és ha nem magolok be valamit hanem pusztán megpróbálom értelmesen elolvasni akkor az az érzésem támad, hogy fogalmam sincs miről van szó...
Szóval a vizsga nincs meg de azt bármikor le tudom tenni.
Pár hónapja olvastam Tony Robbinst, teljesen belángoltam. A 40 koktélból 37et megtanultam tök coolra de az alkohol gyártási folyamatát, a különböző alkohol fajtákat, báreszközök láttán elment az erő és a hit.
Mit csináljak szerintetek ?
Egyszerűen olyan borzalmasan nehéznek tűnik és képtelenségnek...
ÁÁÁ
Nehéz erre válaszolni,hogy mi a jó megoldás.Úgy veszem észre,te magad sem tudod mit akarsz(mint jómagam sem).
Tanácsom,hogy keresgélj a neten,,olvasgasd a GYakori kérdéseken belül a mentális Mentális Egészség rovatot.
Te magadnak kell rájönnöd,ami lehet 1 hét,,de akár 20 év is://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!