Anorexia gyanús a lányom, mit tudnak vele csinálni?
Figyelt kérdés
valószínűleg anorexiás a 17 éves lányom,aki súlyosan depressziós is.jelenleg a 2. öngyilkossági kísérletén vagyunk túl,kórházi ápolás alatt áll,most eltávozáson vagyunk itthon-mellette vagyok a kórházban a nap 24 órájában-holnap megyünk vissza és akkor szeretném elmondani az orvosnak a gyanúnkat.Mire számíthatunk,mit tudnak vele csinálni?Bent kell még maradnia e miatt a kórházban?Valószínűleg a holnapi pszichiátriai vizsgálat után jöhettünk volna haza.A depijéről annyi,hogy soha nem hagytuk lelkileg magára,sőt évek óta hordom orvoshoz,csak sajnos soha nem vették komolyan az általam elmondottakat addig,amíg egy hónappal -ezelőtt meg nem kart halni.2014. márc. 9. 10:41
1/3 anonim válasza:
Mik a tünetek, amik alapján anorexiás lehet?
Mindenképpen mondd el az orvosnak, hogy erre gyanakszol! Ő tudni fogja, mit csináljon, hogyan derítse ki, hogy tényleg így van-e. Feltételezem, hogy bent tarthatják emiatt tovább is.
2/3 anonim válasza:
valószínüleg gasztroenteriologus kezei közé küldik,aki fel állitja helyes diagnózist és elkezdi a kezelést.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Sajnos nem vettek komolyan,mondván a lányom a 163 cm-ével és a 48 kg-jával nem sovány,de hallani kellett volna,ahogy a pszichiáternél a súlyáról a lányom beszélt.Beírták a leletbe,hogy nagyon csúnyán reagált és ezzel el voltam intézve.Majd akkor menjek vissza vele,ha jobban lefogy,csak azt nem tették hozzá,hogy várjam meg,amíg 20 kg lesz,de valahogy így jött ki.Szinte röhejes az egész,csak sajnos én nem tudok ezen nevetni,csak aggódni.Sajnos magán pszichiáterre nem telik.
2014. márc. 16. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!