Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha ennyire kotodok...

Mit tegyek ha ennyire kotodok a pszichologusomhoz?

Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok o 30 eves no. Nagyon kotodok hozza, ugy erzem o letta lelkitarsam de mostmar tul sokat gondolok ra es szinte csak o jar fejmbe es mikor megyek hozza mindig remegek meg ha ott vagyok akkor is. Olyan anyapotlek nekem... Es ugy erzem.nelkule em tudnek elni es mar csak havonta egyszer jarok.es mikor megyek utana 1-2 napig szomoru vagyokes rosszul erzem.magam, hogy vege es most megint em talalkozunk.egy honapig majd elmulik a szomorusag de alig varom, hogy megint talalkozzunk.. O nem tudja. Nem vagyok leszbikus de felek, hogy felreertene. Mit tegyek? Godoltam.jobb lenne ha nem mennek hozza tobbet deazt nem.birnam.ki:s
2014. márc. 8. 18:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt nevezik indulat áttételnek. Amit nem kapsz meg otthon, azt ő tőle várod. Mindenképp mondd el neki, mert fontos.
2014. márc. 8. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!