Frontint (0.25) reggeli visszaalváshoz bevéve iszonyú gyengén ébredek kb. két órával később. Csak reggel fordul ez elő, éjszaka nem. Mitől lehet?
Reggeli visszaalváshoz miért veszed be?Pánikbetegséggel kezelnek? Egyébként azért,mert a gyógyszernek még tart a hatása.Eleve kell a Frontinnak egy 30 perc,mire hatni kezd,2 óra alatt meg ki sem ürül.Este simán "kialszod" a gyógyszer hatását.
Semmi bajod nem lesz,nem kell pánikolnod,pihengess,majd egy pár óra múlva elmúlik a hatása. Nincs semmi gond.(ápolónő)
Már vettem be reggel, de többször biztos nem fogom.
11-től aludtam kb. 5-ig, hét óra után még gondoltam alszom kicsit, ezért bevettem. Tíz után ébredtem fel, iszonyú gyengén, kótyagos fejjel (egyébként is szédelgek néha, állítólag bppv).
Pánikbeteg/szorongásos vagyok, néha mellkasi szorítással, szurkálással. Most meg úgy keltem, mintha alig bírna dobogni szívem. A lábaim is gyengék voltak állásnál, járásnál, de a pánik miatt meg állandóan mozgatom őket.
Kedves második! Igen, tudom hogy a frontin nem C-vitamin vagy cukorka, ezért lehetőleg kis mennyiségben szedem. Korábban nem is rendszeresen, most is 0,25 x 3 (tudom, ez sem kevés).
Kezdek kikeveredni ebből az idegállapotból, de a héten olyan plusz lelkiteher ért, hogy 3 napig alig tudtam aludni.
A választ megkaptad, indokolni abszolút nem kell hogy miért szeded..
A mi lelkiismeretünket úgysem nyugtatod meg vele, mi nem hiszünk a gyógyszeriparban. Neked kell elszámolnod a gyógyszerszedésed következményeivel. Nekünk nincs közünk hozzá, így az indoklás is mindegy..
Nem segít, nem old meg semmit így szükség sem lehet rá, továbbiakban a Te dolgod. Gyengeséget tényleg azért okoz, mert méreg.
Ez az én kérdésem, tehát, azt hiszem, akkor indoklok, amikor akarok.
Azt tudom, hogy a gyógyszeripar célja a profit, hogy az emberek szedjenek gyógyszereket, ebből lesz bevételük. Ha mindenki egészséges lenne, nem lenne miért pénzt elkérniük.
De a modern orvoslás nélkül valószínűleg meg sem születtem volna, tehát nem utasíthatom el élből.
Az, hogy a frontin agykárosító méreg, nem valami részletes, pontos válasz...
Olvasd el az Ashton Kézikönyvet.
Abban pontosabb választ fogsz kapni arról, hogy mit tesz a Frontin az emberi szervezetben.
Az alprazolam egy rendkívül erőteljes és addiktív szer.
Nem szabad össze-vissza szedni. Minden nap ugyanannyit kell bevenni és 1-2 hetente lehet csökkenteni az adagot kb. 10-20 százalékkal ha leakarsz szokni.
Mivel az alprazolam hatóideje nagyon rövid (kb 6 óra) ezért 3 részletre kell elosztani a napi adagot.
Leszokáshoz ajánlatos átállni diazepamra, aminek hosszabb a hatóideje.
Ha leakarsz szokni, akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!