Kihez forduljak és esetleg van-e tapasztalat a Balassa utcai Klinikával (Sote)? - kezelésre külön bejáró beteg, nem befekvő, probléma lent
Korábban is voltam már depressziós huzamosabb ideig (évekről van szó), melyből önerőmből álltam fel. Sajnos az akkori problémákat azóta sem tudtam teljesen feldolgozni, melyekre súlyosabbak rakódtak az elmúlt másfél év során. Komolyabb önértékelési problémáim nincsenek, nagyon céltudatos vagyok, kilátástalan helyzetben sem vagyok önmagamat illetően. Viszont édesapámmal nagyon komoly probléma van, mely az egész családra nagy hatással van. Ehhez jönnek a múltban történt sérelmek, kirobbant családi titkok, a jelenlegi iskolámban zajló botrány és szerelmi bánat. 21 éves vagyok, az elmúlt 7 keményen megedzett, lelkileg nagyon erőssé váltam, de szükségem van egy olyan emberre, akivel mindent megoszthatok. Félreértést elkerülve családi és baráti támogatást kapok, nagyon szeretem őket és rengeteget köszönhetek nekik, de köztük csak elhintem a morzsákat és nincs egy bizonyos személy, aki minden érzésemet tudna.
Anyagilag nem tehetem meg, hogy alkalmanként 8000 Ft-ot fizessek egy szakembernek, ingyen vagy minimális összegért dolgozó pszichológusra lenne szükségem. Fontos számomra, hogy jó szakember legyen. A Balassa utcai rendelőről tudok, ismerősöm anyukáját már kezelték is ott, de az ő állapota merőben más volt, így az a tapasztalat nem segítség számomra.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!