SOS! Mit tegyek a barátommal ha anorexiás akar lenni és vágja magát?
14 éves vagyok és van egy 16 éves fiúbarátom akkor annyira el van keseredve, hogy állandóan karmolja magát és szerinte az a szép ha egy fiú nagyon vékony /linkelt egy "példát" és az a fiú a képen anorexiás!!/.
Nem szeretném, hogy baja essen, de bármit mondok neki nem érdekli, nem veszi komolyan a tanácsaimat pedig ha hallgatna rám akkor rendbe jönne, mert én is voltam nagyon nehéz korszakban és egyedül kikászálódtam belőle, neki is menne, de ő nem hisz magában.
Hogyan tudnék segíteni neki?
Egy jo szopas mindig jo. Biztosan feldobna.
De en a helyedben inkabb nagy ivben elkerulnem, mert egy hulye!
Nem hülye!!
Elvakította ez a hülyeség, de ő nem hülye.
Inkább segítenél, mint hogy itt éled ki magad..
Az, hogy betegesen vékony akar lenni, még nem anorexia. Az anorexiás normális vékonyságú akar lenni, csak saját magát ducinak látja.
Mindenesetre az, hogy saját magát bántja, szakembert kíván. Nincs nálatok/náluk iskolapszichológus? A pszichológus nem doki, próbálj valahogy hatni rá, hogy legalább oda elnézzen.
Igen-igen, igazad van és tisztában vagyok én is ezzel csak nagyon össze vagyok zavarodva.
Senkivel nem szeretne erről beszélni aki nem úgy áll hozzá ahogyan ő. Nagyon sok ember tudja, hogy ő ilyeneket csinál és én vagyok az egyetlen aki ebben nem támogatna. Nem tudom elhinni, hogy ennyi buta ember van és ennyi ember sz*rik rá, hogy a környezetében ilyen történik és meg sem akarják állítani.
Tényleg senkivel nem hajlandó beszélni aki ebben nem támogatja, örülök, hogy legalább velem megbeszélte ezt a dolgot így nem is akarom kényszeríteni, hogy szakemberhez forduljon mert oda biztosan nem menne és csak tőlem is eltávolodva véleményem szerint.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy rávettem arra, hogy egyen holnap rendesen.
Pénteken fogok vele találkozni leghamarabb. Ha vinnék neki valami sütit az jó ötlet lenne?
Köszönöm az eddigi segítségeket!
Elso vagyok. A leirtak alapjan visszavonom h hulye lenne, tevesen iteltem meg. Ez egy gyenge szar!
Tovabbra is azt tanacsolom ne artsd bele magad, mert csak te fogod megszivni.
A vagdosas a termeszetes kivalosztodas egyik legujabb jelensege. A fergese elhullik, radasul sajat keze altal. Gyenge szar. Szegeny nem birja a streszt amivel a kemeny gyerekkor jar.
Nagyon undorító és primitív ember vagy!!!
Segítséget kértem és nem az, hogy elítélj olyan embert akiről csak 3 mondatot tudsz.
Serdülőknek segítségre, vezetésre van szükségük.
A barátodnak is.
Hol edz, ki a mestere/edzője, mit csinálnak a szülei?
Ha nem kap megfelelő nevelést, célt és egészséges világképet, igényeket egy fiatal fiú akkor könnyen elcsúszhat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!