Miért ringatom magam álmomban?
Figyelt kérdés
már gyerekkorom óta fennáll ez,amikor nem tudtam aludni úgymond álomba ringattam magam.aztán sikerült erről leszoknom,de még mindig nem szűnt meg teljesen.alvás közben,ha nagyon fáradt vagyok akkor fordul elő.mitől lehet ez? 16/L2014. febr. 17. 22:09
1/1 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel, jó érzésed lesz tőle, biztosan a jó emlékek miatt endorfin (örömhormon) termelődik, és megnyugszol tőle. :) Nem kell ezekről leszokni, én mai napig ölelek éjjel egy macit 8 éves korom óta, immár 10 éve. El tudnék nélküle aludni, de minek, ha jól érzem magam vele, és semmi káros nincs benne? :D Azt meg letojom, ki szerint ciki, éjszaka a páromon kívül úgysem lát senki, őt meg nem zavarja. Ő ölel engem, én a plüsst. Ha nincs plüss, akkor is muszáj valamit szorongatnom, mert elgémberedik a karom reggelre.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!