Szükségem van segítségre! Mi oldhatná fel ezeket a blokkokat? Szorongás, pánik, sport.
Pánikzavar, súlyos szorongás lett rajtam úrrá két éve. Voltam vele orvosnál, de mindenhol csak gyógyszerekkel próbáltak kezelni. Mostanra egész szépen leküzdöttem a problémát, de sportolni máig nem tudok miatta. Ugyanis a pánikroham alatt megemelkedett pulzus és a sportolás miatt megemelkedett pulzust nem tudom elkülöníteni. Illetve az érzet ugyanaz, ahogy az izmok fáradnak a remegés is...
Mit tegyek? Annyira szeretnék újra mozogni, a testemnek szüksége lenne rá, de nem merek hozzálátni, félek, hogy egyszerűen nem bírnám...
Szerintem megfelelő étkezéssel, relaxációval és rendszeres, de eleinte könnyed sporttal elmúlhatnának a tüneteid. Rajtam is segítettek ezek, a mai napig csinálom. Ráadásul másnál is bevált, amit ajánlottam neki.
Ha gondolod írj privátba, szívesen válaszolok ha van kérdésed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!