Paranoiás lennék? Üldözési mániám van? Kényszerbeteg lennék?
Figyelt kérdés
Regisztráltam egy fizetős oldalra és félek attól hogy lehet ebből bajom, felelősségre vonhatnak, vagy hogy pénzt követelhetnek tőlem, pedig semmi ilyen nem történt eddig, már egy pár hónapja regisztrálva vagyok az oldalon. Amikor nem csinálok semmit mindig eszembe jut hogy arra az oldalra regisztráltam. Vajon lehet okom félni? Mit csináljak hogy elmúljanak ezek a rossz gondolatok a fejemben?2014. febr. 13. 20:51
11/15 A kérdező kommentje:
Az email címemet is töröltem ahonnan regisztráltam.
2014. febr. 13. 21:25
12/15 A kérdező kommentje:
Mi előtt írnának email címemre?
2014. febr. 13. 21:26
13/15 anonim válasza:
hogy ha kitalálnák hogy fizess bármiért is, biztos felvennék veled a kapcsolatot.
14/15 A kérdező kommentje:
DE megírtam hogy töröltem az email címet ahonnan regisztráltam. Vagy csak én túlzom el ezt a dolgot? Fennmaradok az oldalon attól nem lesz semmi?
2014. febr. 13. 21:29
15/15 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj belőle. Tényleg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!