(Mizapin, Mirzaten, Remeron) kinek hogy sikerült leszokni?
Figyelt kérdés
30mg-ot szedek de sajnos hizlal nem vált be. ha nem veszem be 2-3napig fáj a fejem hányingerem van. kinek hogy sikerült leszokni?2014. febr. 10. 11:02
1/7 anonim válasza:
Egyik napról a másikra. 3-4 napig pocsékul voltam, de tudtam, ki kell bírni, mert utána jobb lesz.
Persze, elvileg az adag fokozatos csökkentésével lehet leszokni.
2/7 A kérdező kommentje:
es mennyi idejid szedted?
2014. febr. 10. 11:37
3/7 anonim válasza:
Fél éve. De mivel egyfolytában aludtam tőle, és 30 kilót felszedtem, ráadásul a hatékonysága se volt valami meggyőző, inkább abbahagytam.
4/7 anonim válasza:
Előbb feleztem a Remeront (eltörtem a szájban oldódó tablettát, kb. 2 hétig), utána pedig abbahagytam, kb. egy évig szedtem, nem volt semmi probléma a lerakással. A benzodiazepinektől (Xanax,Frontin,stb.) nehezebb megszabadulni.
5/7 A kérdező kommentje:
14:24 kb mennyi ideig szedted?
2014. febr. 10. 16:35
6/7 A kérdező kommentje:
ja bocs látom a választ
2014. febr. 10. 16:36
7/7 anonim válasza:
Simán, csökkentettem az adagot, és lassan, de megy. 1 halom posztraumás stressz...után. 3 gyerek egyedül nevelése, férjem autóbalesete után. Sógoromék meggyilkolása /vállalkozó/ Nem híztam, csak 1-2 kilót..Temetés, temetés hátán...gerincműtét, --nagy fájdalommal, 6. éve. Csoda?? Én főiskola, még 1 halom bizonyítvány..Lányaim diplomásak..Mindezt egyedül. Most itt a magány---könyvekkel spékelve...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!