Mellrák miatt elég alternatív lett a kinézetem. Hogyan dolgoznátok ezt fel érzelmileg?
Szia! Tudom, hogy most le fogsz pontozni, de mégis azzal kezdeném, hogy ez így hülyeség! Kikérem magamnak, a férfiak nevében, hogy elsődlegesen mindenki csak a mellekkel "szemez", és utána a kiválasztott hölggyel! Jó, vannak ilyenek is, ezt aláírom.
Közel 10 évig zenéltem zenekarban, és azt vettem észre, hogy a gyengébbik nem "táborában" is előfordulnak "olyan" lányok. Olyan lányok akiket csak az érdekel mi van a nadrágban. Sokan ezt kis is használják mert erre van igényük. Nem ítélem el őket, mert nem.
Viszont, saját magam nem tudom elkézelni hasonló szituációban! Talán azért, mert számomra nem a mell jelenti a nőt! Nem a mell kelti fel bennem a vágyat és a kíváncsiságot, hogy "ki Ő/mi Ő?". Hanem az a bizonyos plusz amit a kisugárzása ad. Egy szempár, egy száj, arc... vagy egy mozdulat, egy nézés, egy gesztus. Vagy egy kellemes beszélgetés (nem a mellekkel!)! Ezek mind-mind olyan dolgok amelyek megadják a kezdő "lökést", melyek alapján eldöntöm, hogy meg szeretném ismerni.
És ami ezután jön az meg már egyszerűen nem érdekel. A szerelemben épp ez a lényeg. Tudod, hogy a másiknak van hibája (akár testi, akár "szellemi"), de egyszerűen figyelmen kívül hagyod, sőt fel sem tűnik. Mert szereted. Úgy szereted amilyen! Mert ha nem olyan lenne, akkor bizony nem Ő lenne!
Elnézést, hogy ilyennel untattalak, de ezt mindenképp le akartam írni! Én mindenesetre szorítok Neked!
f/25
Nagyon kedves vagy, aki utoljára írtál. Természetesen úgy értettem, hogy csupa olyan férfival volt dolgom, akinek a mellem volt nagyon fontos. Azért már nem 25 vagyok, mint te, többen voltak. Valahogy ezt a típust vonzottam.
Most meg vannak körülöttem kedves pasik, gyengédek, szelídek, de nem mernék levetkőzni előttük. Minél elérhetetlenebbnek tűnök, annál inkább próbálkoznak.
Én meg annál jobban félek, mert nem tudják, mi a helyzet.
Nőben én nem ismerek olyat, akit csak az érdekel, mi van a nadrágban. Ettől még lehet, de nem tudok ilyet.
Én fiú vagyok, és engem totál nem zavarna. Szerintem ha találsz valakit aki szeret, akkor őt nem fogja.
Szerintem a legtöbb férfinak sokkal fontosabb az, hogy egy nőnek az arca szép legyen mint a melle.
Ha meg nagyon nagyon zavar és nem tudod magad túltenni rajta akkor keress egy ügyes plasztikai sebészt aki szépen megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!