Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mellrák miatt elég alternatív...

Mellrák miatt elég alternatív lett a kinézetem. Hogyan dolgoznátok ezt fel érzelmileg?

Figyelt kérdés
Műteni kellett, még fiatal vagyok.
2009. dec. 6. 18:07
1 2
 11/16 anonim válasza:

Szia! Tudom, hogy most le fogsz pontozni, de mégis azzal kezdeném, hogy ez így hülyeség! Kikérem magamnak, a férfiak nevében, hogy elsődlegesen mindenki csak a mellekkel "szemez", és utána a kiválasztott hölggyel! Jó, vannak ilyenek is, ezt aláírom.

Közel 10 évig zenéltem zenekarban, és azt vettem észre, hogy a gyengébbik nem "táborában" is előfordulnak "olyan" lányok. Olyan lányok akiket csak az érdekel mi van a nadrágban. Sokan ezt kis is használják mert erre van igényük. Nem ítélem el őket, mert nem.

Viszont, saját magam nem tudom elkézelni hasonló szituációban! Talán azért, mert számomra nem a mell jelenti a nőt! Nem a mell kelti fel bennem a vágyat és a kíváncsiságot, hogy "ki Ő/mi Ő?". Hanem az a bizonyos plusz amit a kisugárzása ad. Egy szempár, egy száj, arc... vagy egy mozdulat, egy nézés, egy gesztus. Vagy egy kellemes beszélgetés (nem a mellekkel!)! Ezek mind-mind olyan dolgok amelyek megadják a kezdő "lökést", melyek alapján eldöntöm, hogy meg szeretném ismerni.

És ami ezután jön az meg már egyszerűen nem érdekel. A szerelemben épp ez a lényeg. Tudod, hogy a másiknak van hibája (akár testi, akár "szellemi"), de egyszerűen figyelmen kívül hagyod, sőt fel sem tűnik. Mert szereted. Úgy szereted amilyen! Mert ha nem olyan lenne, akkor bizony nem Ő lenne!

Elnézést, hogy ilyennel untattalak, de ezt mindenképp le akartam írni! Én mindenesetre szorítok Neked!

f/25

2009. dec. 8. 00:02
 12/16 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, aki utoljára írtál. Természetesen úgy értettem, hogy csupa olyan férfival volt dolgom, akinek a mellem volt nagyon fontos. Azért már nem 25 vagyok, mint te, többen voltak. Valahogy ezt a típust vonzottam.

Most meg vannak körülöttem kedves pasik, gyengédek, szelídek, de nem mernék levetkőzni előttük. Minél elérhetetlenebbnek tűnök, annál inkább próbálkoznak.

Én meg annál jobban félek, mert nem tudják, mi a helyzet.

Nőben én nem ismerek olyat, akit csak az érdekel, mi van a nadrágban. Ettől még lehet, de nem tudok ilyet.

2009. dec. 8. 00:14
 13/16 anonim válasza:
100%
Szia! Nem egészen azonos a válaszom a kérdéseddel,de nekem egy balesetből kifolyólag amit 17 évesen szenvedtem, 55 !!! cm-es jó vastag vágás van az egyik külső combomon.Valahogy mindig sikerült elrejtenem eleinte az eddigi pasijaim előtt, és a strand dolog se volt egyszerű emiatt, nem vehettem, vehetek fel egy normális fürdőruhát, nincs az a cucc ami takarja. De egy fél év után kb mindkét pasim megtudta,véletlen folytán meglátták. Először jó ledöbbentek, hogy a fenébe tudtam eddig elrejteni.Az egyikkel azóta szakítottunk, nem emiatt, a másikkal mai napig együtt vagyok, négy éve és van már gyerekünk is. És bár tudom hogy tudja, de én pl a mai napig igyekszem rejtegetni önkéntelenül is, számtalan praktikát alkalmazok, mindig úgy fordulok, hogy épp ne látszódjon. Mert nagyon szép történetek, amit az előttem írók szóltak, és nekem is szerencsém van, hogy a barátom elfogad, de valahogy mégsem merem lépten nyomon mutogatni magam előtte. Egyszer kétszer látta, de nem akarom állandóan sokkolni ezzel. Lehet hiú vagyok és mások most leszólnának, de nem tehetünk róla, hogy mégis csak van bennünk félsz és akinek meg semmi baja, ép és tökéletes az sohasem fogja ezt megérteni. Ja és a bal arcom is összetörtem, van rajta 3 helyen is varrás, érdekes azt meg több év után szokták észrevenni az ismerőseim, mert a hajammal takarom. Azóta szinte csak kibontott hajjal járok, bár sokan mondják inkább tekintsem szexepilnek. Hát kössz. Remélem nem nagyon untattalak a történetemmel, 17 évesen nekem is nehéz volt ezt feldolgoznom,és még mindig úgy érzem senki sem érthet meg úgy, mint én magamat. S ha a párom előtt nem is kéne takargatnom, de a strandolás minden évben rémálom nekem. Most 29 vagyok.
2009. dec. 8. 16:45
 14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, többet segítettél, mint gondolod. Reméltem, azért lesz olyan a válaszadók között, aki valahogy feldolgozta ezt már, amin most megyek keresztül. Akkor megismerhetem a módszerét. A sorstársak nagyon sokat tudnak segíteni. Persze a kívülállók is azért, csak ők másként.
2009. dec. 8. 16:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, és engem totál nem zavarna. Szerintem ha találsz valakit aki szeret, akkor őt nem fogja.

Szerintem a legtöbb férfinak sokkal fontosabb az, hogy egy nőnek az arca szép legyen mint a melle.

Ha meg nagyon nagyon zavar és nem tudod magad túltenni rajta akkor keress egy ügyes plasztikai sebészt aki szépen megoldja.

2009. dec. 9. 01:18
 16/16 anonim válasza:
Szia! Én vagyok a kettővel ezelőtti válaszoló, a balesetes. Igazad van, valójában én sem vagyok biztos benne, hogy feldolgoztam e a velem történteket, néha nagyon szerencsétlennek tartom magam, néha pedig nem foglalkozom vele, mert nem jut eszembe. Még örülhetek, hogy nem olyan dolog történt velem, amit mondjuk az utcán is bárki láthat, mert felöltözve nem veszi észre senki. Ezzel te is így vagy, csak azzal kell törődnöd, hogy a majdani párod mit szól. Ez nagy előny azokhoz képest akiknek tök látványos a sérülésük. Ehhez képest mindig szerencsésnek tartom magam, viszont időről időre én is el szoktam keseredni. Ilyenkor öltözködéssel, frizurával, vagy egyéb ilyen dolgokkal dobom fel magam. Én is a helyedben megkeresném a lehetőséget plasztikázásra, rajtam is sokat segítene az ilyesmi, csak sosem volt rá időm, hogy annyit pihenjek, mivel fiatalon történt és még suliba jártam, aztán meg egyetemre. A gyerek mellett végképp nincs időm, és szerintem az enyémet a TB se támogatná, biztos nagyon drága lenne. De nagyon szeretném mégis,ha egyszer lesz pénzem rá. Csak addigra meg már megöregszem, akkor meg minek. Szóval sok itt a kérdés, a kinézetem túl mégis azért fáj a legjobban mert a gyerekvállalásomat is befolyásolta a dolog, például az ígéretek ellenére császárral kellett szülnöm, ilyenek, pedig orvosi igazolásra is elmentem, amivel leírták nincs akadálya a normális szülésnek. És emiatt vagyok a legdühösebb. De nem adom fel, most tervezzük a következőt.:)
2009. dec. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!