Miért félnek olyan sokan a bohócoktól? (nem csak gyerekekre gondolok, mert rengeteg felnőttnek is van ilyen fóbiája)
Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 14:01
1/7 anonim válasza:
stephen king- it,all hallows eve,stiches..soroljam még banyeg? :D
2/7 anonim válasza:
Túl harsány, kiszámíthatatlan, feltűnősködik, no és az az állandó, hazug művigyorgás... a hideg kiráz tőlük, pedig már harminc is elmúltam.
4/7 anonim válasza:
Szerintem azért, mert a gyermek (és általában az ember is) egy felnőtt érett embertől logikus, kiszámítható viselkedést vár el. Ennek ellenére a bohóc teljesen kiszámíthatatlan. Emellett eltúlzott gesztusok, érzelmi kitörések és egyfajta agresszió jellemzi. Tipikusan a "vicces, vicces, de tuti van két hulla a hűtőszekrényében" típusú emberek akikkel az ember nem szívesen találkozna egy sötét sikátorban :)
Jah, és valóban: Stephan King: Az (IT) :P
5/7 anonim válasza:
Legtöbbször nagyon groteszk figurák.
7/7 Fingkirály válasza:
Nemtom, részemről a bohóc mint olyan egyáltalán nem ijesztő, inkább komikus jelenség.
Ha egy bohóc elkezdene nekem ízetlenkedni, bekóstolgatni, én biztos nem halálra rémülve nyüszögnék a sarokban, hanem bemosnék neki egyet, aztán utána megnézheti azt szép piros orrát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!