Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mikor múlnak el a sírógörcseim?

Mikor múlnak el a sírógörcseim?

Figyelt kérdés
Elveszett a cicám.. Azóta kb negyedóránként rám jön a sírás.. :( Nagyon szerettem..
2009. dec. 6. 13:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, elmúlik. 1 héten belül!!! Tudom, hogy most erre még nem tudsz gondolni, de az lenne a legjobb, ha pl egy menhelyről elhoznál egy másik kiscicust, akinek szüksége van rád. Jót tennél vele, és magaddal is...
2009. dec. 6. 13:42
 2/16 A kérdező kommentje:
Még várok pár napot, hetet, hátha hazajön.. nagyon várom.. :'(
2009. dec. 6. 13:43
 3/16 anonim válasza:
Biztos haza fog jönni,ne aggódj! A mi cicánk is eltűnt 1 hétre, aztán hirtelen visszajött, nyugi! :)
2009. dec. 6. 13:44
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem jön vissza ... akkor majd lesz másik xD

csak egy macska :D

2009. dec. 6. 13:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy befogadták/ják valahol, és ott biztos jó helye van. Mi is fogadtunk be két csontsovány cicát az utcáról (látszott rajtuk, hogy nincs gazdájuk, vagy ha van is,nem gondozza őket).
2009. dec. 6. 13:47
 6/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy "csak egy macska", de nekem igenis nagyon sokat jelent... Úgy bántam vele, mint egy élő emberrel, és annyira is szerettem..
2009. dec. 6. 13:49
 7/16 anonim ***** válasza:
13:47-es vagyok: ugye ezt most nem nekem akartad kommentelni?
2009. dec. 6. 13:53
 8/16 anonim ***** válasza:
nem neked írta, az előtted lévőnek
2009. dec. 6. 13:55
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy mennyi ideje tűnt el és honnan. Vagyis kertes házból netán panelből?

Nagyon remélem, hogy meglesz és együttérzek veled. Nekem is van két cicám és nagyon pánikolnék, ha egyikük eltűnne:(

2009. dec. 6. 14:00
 10/16 A kérdező kommentje:

13:46-nak írtam!

Kertes házból tűnt el. tegnap reggel óta nem láttuk :(

2009. dec. 6. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!