IQ teszten (hivatalos, orvosnál) 32p alatt 60/ kb.54 lett tuti jó, az kb. hányas IQ?
Ezt nem lehet megmondani...addig is töltsd ki ezt: [link]
Ez ad valami támpontot neked, hogy kábé mi a pálya...
Nem fogsz sokkot kapni, egészen jók ezek az értékek. De a RAVEN az nem a MAWI. (A MENSA baromság, csak a matematikai IQ-t nézi, és nem sok köze van a valódi képesség-spektrumhoz. Nem is hivatalos, orvosi körökben nem szokás rá hivatkozni, mert körberöhögik az embert.)
Mondjuk, a "h"-zésről igen gyorsan leszokhatsz, mert az sem nem a magas IQ, sem nem a magas műveltség jele...
Ja, és nagyon erős vizuális típus vagyok, tehát nekem egy jó regény olyan mint másoknak egy film, én valahogy jobban is szeretek olvasni, mert akkor teljesen én alakítom a szereplőket a leírtak alapján. Gondolom, így már könnyű megérteni, hogy miért vagyok könyvfüggő. :)
Szerintem régebben sokkal több olyan típusú ember volt, mint én, de mostanra kivesztek, vagy lusták gondolkodni, és inkább bámulják a TV-t. Ha ők ezt szeretik, csinálják, de én nagyon utálom, amikor már azért nézik le az embert, mert állandóan csak olvas, és nem követi a VV-t meg az Éjjel-Nappal BP-t.
Hihetetlen. :-) És mindezt papíron vagy már ebook?
(Megcsináltad a mensa.hu-s tesztet? Az milyen lett? Már csak azért is érdekes volna az eredmény, mert összehasonlíthatnánk a hivatalossal, és érdekelne, hogy hasonló lesz-e.)
Igen, az online teszt nem az a tipikus kultúrafüggetlen IQ-teszt, mert magyarországi felhasználásra készült (RTL Klub, Az Ország Tesztje), de a mérések szerint elég jól megfelel az eredménye a normál IQ-tesztekének. viszont éppen azért, mert nem(csak) a szokásos ábrás teszt, színesebb (szó szerint is, meg a témákat, feladatfajtákat illetően is), és így talán szórakoztatóbb is (ez is egy cél volt természetesen a készítésekor).
A (magyar) Mensa felvételi tesztje más, az "rendes" IQ-teszt (szintén Raven).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!