Valahogy túl kéne magam tenni rajta. Valami ötlet?
Én is voltam kövér, és a középiskoláig pokollá tették az életemet az osztálytársaim. Azóta már elég normális súlyom van, amit tartok. Mégsem félek az elhízástól. Egyszerűen nem zavarna ha pár kilóval több lennék. Tudom, hogy egészséges a súlyom, és nem dől össze a világ, ha kicsivel nehezebb vagyok. Ezen nem múlik semmi. Csinos lehetek így is, meg kicsit ducibban is. A barátom így is szeret, úgy is szeretne.
Ha tényleg nem akarsz pszichológust igénybe venni, akkor barátkozz meg lassan magaddal. Mindig találj valami szépet magadon. Nem olyat, amit csak elfogadsz, hanem amire ránézel, és nagyon tetszik. Minden nap!
Ne a hibákat keresd magadon, azzal csak elrontod a jó kedvedet. Én ezt csináltam, mikor még ducibb voltam. Igazából nem is azért fogytam, mert fogyóztam, vagy valami, csak kevesebb édességet ettem, és közben megnőttem. :D
Szóval a segíts magadon Isten is megsegít módszert javaslom. Nézz magadra úgy, mint egy gyönyörű teremtésre, aztán képzelj el egy kicsit kerekebb feneket, szélesebb csípőt, kerekebb ciciket. Ugye, hogy nem nagy gond a pluszkiló? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!