Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lennél boldog? Mi...

Mitől lennél boldog? Mi akadályozza meg, hogy az legyél?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha sokan válaszolnátok, mert érdekel, hogy kinél mi az akadály, és hogy lát-e rá megoldást.

Nálam alapvetően a szerelem hiányzik, amit nem lehet erőltetni. Vagy érzi az ember vagy nem. Továbbiak és súlyosabbak is vannak (pl. az egyik gyermekem sérült), de én most rátok vagyok kíváncsi!

2014. jan. 24. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Mitől lennének lettek volna boldogok szerinted azok a zsidók, akiktől mindenüket elvették, elrabolták, meglopták?
2014. jan. 24. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha normális lehetnék, mint a korabeli társaim.

Ha nem gyötörnének kényszergondolatok, ha rendeződnének a dolgaim, ha nem kínozna, hogy a fiú, akibe szerelmes vagyok, teljes mértékben leszar, és a tudat, hogy semmi nem lehet köztem és Őközte, mert Ő hetero, én nem...

És, ha az emberek kevesebbet bántanának..

16/F

2014. jan. 24. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan gazdag lehetnék, hogy nem kéne az élet terhét a vállamon cipelnem. A gazdagság egyenlő a biztonsággal számomra. Ha gazdag vagy azt teszel amit csak szeretnél, amikor csak szeretnéd következmények nélkül. Ez az igazi boldogság! A lottó ötös kezdőtőkének jó is lenne.
2014. jan. 24. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
én jól vagyok. szeretek élni. nem kell semmi különös.
2014. jan. 25. 03:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha felhívnának, hogy megkaptam az állást. Hétfőn voltam interjún, úgyhogy sajnos egyre esélytelenebb a dolog. :(

A munkát leszámítva minden jó, a szokásos kisebb szépséghibákkal. Boldog párkapcsolat, egészség, nem nélkülözünk (bár nem is élünk olyan hú, de jól) stb., igyekszem ezekre gondolni. :)

2014. jan. 25. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!