Mitől lennél boldog? Mi akadályozza meg, hogy az legyél?
Szeretném, ha sokan válaszolnátok, mert érdekel, hogy kinél mi az akadály, és hogy lát-e rá megoldást.
Nálam alapvetően a szerelem hiányzik, amit nem lehet erőltetni. Vagy érzi az ember vagy nem. Továbbiak és súlyosabbak is vannak (pl. az egyik gyermekem sérült), de én most rátok vagyok kíváncsi!
Ha normális lehetnék, mint a korabeli társaim.
Ha nem gyötörnének kényszergondolatok, ha rendeződnének a dolgaim, ha nem kínozna, hogy a fiú, akibe szerelmes vagyok, teljes mértékben leszar, és a tudat, hogy semmi nem lehet köztem és Őközte, mert Ő hetero, én nem...
És, ha az emberek kevesebbet bántanának..
16/F
Ha felhívnának, hogy megkaptam az állást. Hétfőn voltam interjún, úgyhogy sajnos egyre esélytelenebb a dolog. :(
A munkát leszámítva minden jó, a szokásos kisebb szépséghibákkal. Boldog párkapcsolat, egészség, nem nélkülözünk (bár nem is élünk olyan hú, de jól) stb., igyekszem ezekre gondolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!